top of page

Kartu su naujomis galimybėmis gavome ir milžinišką atsakomybę


Turbūt daugelis jau girdėjote, kad šį sezoną vietoje atskiro Lietuvos ledo ritulio čempionato mūsų klubas žais bendroje Lietuvos ir Latvijos ledo ritulio lygoje. Tai puikus turnyras mūsų šalies ledo ritulio vystymuisi, tačiau kartu su naujomis galimybėmis gavome ir milžinišką atsakomybę tinkamai atstovauti šalį ir sostinę.


Sprendimas kurti šią lygą asociacijų buvo priimtas tik gegužę, ir turbūt nesumeluosiu pasakydamas, kad sutikimas dalyvauti šiame čempionate turbūt yra didžiausias iššūkis „pankų” gyvavimo istorijoje. Esame priversti vos per kelis mėnesius iš pusiau profesionalios komandos tapti komanda, galinčia varžytis su stipriausiais ir keliskart didesnius biudžetus turinčiais Latvijos klubais.


Patirties kantriai kopti į viršūnę mes turime ir tai jau įrodėme per daugiau nei dešimtmetį iš mėgėjiškos komandos tapę Lietuvos ledo ritulio čempionais. Norime ir šį sezoną džiuginti jus pergalėmis, todėl visus neabejingus šiai sporto šakai kviečiame prisidėti prie mūsų veiklos Contribee platformoje. Pažadame aikštėje atiduoti visas savo jėgas.


Klubo įkūrėjas ir vadovas

Šarūnas Kuliešius

0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page